Het inrichten van de babykamer is een belangrijke fase waar aanstaande ouders doorheen gaan. Alles wordt tot in de kleinste details verzorgd in het aanstaande domein van die ieniemienie luierboef. Naast het sprekende kleurtje op de muur en die leuke Nijntje knuffel in dat schattige babybed, kiezen veel ouders ter decoratie ook voor muurstickers op de babykamer. Deze muurstickers zijn er in veel verschillende soorten en zijn de ideale decoratie voor op de kinder of babykamer. Daarnaast zijn de muurstickers ook nog eens goed betaalbaar en dus ook leuk voor de kleinere portemonnee.

Muurstickers maken de babykamer af

Wil je die ene saaie witte muur een beetje opfleuren? Dan zijn muurstickers de ideale finishing touch voor de babykamer. In veel gevallen geven ze net die speelse twist waar je naar op zoek bent. Muurstickers zijn er in verschillende thema’s en of je nou een jongen of een meisje verwacht, er zal altijd een muursticker voor jouw babykamer te vinden zijn. Laat je inspireren door de verschillende muurstickers op deze pagina of zoek een muursticker in het thema van jouw babykamer, wij helpen je graag verder met je keuze!

Populaire muurstickers voor op de babykamer

Muurstickers babykamer - Dierenboel
Muursticker van KEK Amsterdam

Zoals we hierboven reeds schreven is er voor iedere babykamer een muursticker te vinden. Als je een thema hebt voor de babykamer zoals bijvoorbeeld Nijntje of een bepaalde diersoort dan kan je gemakkelijk een muursticker vinden vanuit het thema van de babykamer. Heb je geen bepaald thema of weet je niet waar je moet beginnen dan bieden wij op de muurstickers babykamer pagina veel inspiratie. Waar de een gaat voor stickers van bomen om wat rust in de kamer te creëren, gaan anderen voor muurstickers van Disney figuren. Ook wereldkaarten en groeimeters zijn populaire muurstickers.

Muurstickers in diverse formaten

Of je nou een grote of kleine babykamer hebt, voor ieder formaat babykamer is er wel een muursticker te vinden. Zo zijn er diverse formaten muurstickers babykamer beschikbaar: voor een bescheiden babykamer of een muursticker die de gehele muur van de babykamer bedekt. Natuurlijk is het ook mogelijk om verschillende muurstickers in de babykamer te combineren.

Muurstickers zijn gemakkelijk aan te brengen en te wisselen

Muursticker van KEK Amsterdam

De babykamer muurstickers zijn daarnaast ook ontzettend gemakkelijk op de muur van de babykamer aan te brengen. De meeste muurstickers zijn binnen een kwartiertje aangebracht en mocht de kleine wat ouder worden ook gemakkelijk te verwijderen of te wisselen voor een andere muursticker zonder directe schade aan de muur. Hiervoor dient de muur idealiter wel glad te zijn. Met een muursticker geef je dus gemakkelijk en snel een nieuwe uitstraling aan de kamer van die luierboef, bijvoorbeeld als ze wat ouder worden kan je gaan voor een stoerdere look.

Een ruim assortiment muurstickers bij Luierboefjes

Luierboefjes biedt het overzicht in een ruim assortiment aan babykamer muurstickers maar ook voor de kinderkamer van de oudere luierboefjes hebben we een breed assortiment beschikbaar. Ga snel naar de productpagina muurstickers babykamer om die gave muursticker voor bij jullie op de babykamer uit te zoeken!