Schrijf je nu in!

* Ontvang de laatste tips, tricks en artikelen voor jonge moeders of mommies to be in jouw mailbox!

Parmezaanse kaas eten tijdens de zwangerschap, mag dat?

Parmezaanse kaas zwanger is een keyword dat veel wordt gezocht op Google. Maar waarom? Parmezaanse kaas wordt in diverse gerechten gebruikt en daarom is het belangrijk om te weten of je Parmezaanse kaas wel of niet mag eten tijdens de zwangerschap. Wist je dat Parmezaan bijvoorbeeld gebruikt wordt om pesto te maken? Vaak wordt deze soort kaas ook op pizza’s gebruikt en als strooisel over de pasta of carpaccio.

Parmezaanse kaas mag je gewoon eten als je zwanger bent. Dit komt omdat parmezaanse harde kaas is en geen rauwmelkse kaas. Rauwmelkse kazen zoals brie kunnen de listeria bacterie bevatten en hier kun je erg ziek van worden.

Wij zochten ook uit of je andere kazen zoals: buffelmozzarella, burrata, cheesecake, geitenkaas, gorgonzola, grana padano, monchou, ricotta of roomkaas mag eten als je zwanger bent. Klik gerust door naar een van deze pagina’s of download onze checklist.

parmezaanse kaas zwanger

Download checklist

Wij hebben een complete checklist geschreven over wat je wel en niet mag eten en drinken tijdens de zwangerschap.

Parmezaanse kaas zwanger

Jij zocht waarschijnlijk op “parmezaanse kaas zwanger” omdat je op zoek was naar het antwoord op of je parmezaanse kaas mag eten als je zwanger bent? We hopen dat je het antwoord op deze pagina hebt gevonden! Veel vrouwen zoeken tijdens hun zwangerschap naar voedingsmiddelen die ze wel en niet mogen eten. Daarom bundelden wij deze diverse zoektermen op een pagina en maakten we ook een handige checklist die je mee kan nemen over wat je wel en niet mag eten of drinken tijdens de zwangerschap.

Zorg ervoor dat je goed op de hoogte bent van je wel en niet mag eten om zo die kleine luierboef zo gezond mogelijk op de wereld te zetten. We wensen jou een hele fijne zwangerschap!